Bevallotta titkát Csongrádi Kata

2021-05-22 16:00:00 Koronczay Edit

hírkép

Rácsodálkozik az ember arra, hogy igen, ő az. Akkor azzal együtt tud működni örökre, vagy azon túl is.



Csongrádi Kata nem csupán a szerelemben hisz, hanem az egészséges, sportos életben is, amelynek az alapja a méregtelenítés. Ez a titka annak, hogy remek formában van és nagyon jól érzi magát a bőrében. Testileg és lelkileg is jól van. Árulta el a TV2 Mokka című műsorában.

„A testi, lelki, szellemei méregtelenítés nagyon fontos. Nem hurcolom magamban a fájdalmakat, hanem jól kisírom magam, belehalok és kiírom magamból.”

Csongrádi Kata nemrég ünnepelte a 67. születésnapját és kirobbanó formában van. Sőt, még annál jobb formában.

„Egy vizsgálaton kiderült olyan a szervezetem, mint egy 30 évesé. Az egyik főorvos kíváncsi volt arra, valójában hány éves vagyok biológiailag. A lánya ezzel foglalkozik. Mindenféle kütyüket tesznek az emberre és az ereket vizsgálják. Mindenki annyi idős, ahány éves az érrendszere. Amennyire rugalmas, amennyire működik az áramoltatás. Ráraktak ezekre a kütyükre és kiderült 30 évesnek felel meg az érrendszerem.”

Az énekesnő a karantént, a bezártságot alaposan kihasználta.

„A pandémia alatt, a nagy bezártság alatt kitárul a lelkem, sorba írtam a dalokat. Készülök egy szerzői lemezre. A Zenebutik vezetője kezdte el mondogatni az első dal után, amit múlt nyáron írtam, hogy írjak még ilyen dalokat. Gyerünk, gyerünk, csináld, benned van. Ezt mondta nekem. Amiket írtam, azokat 21. századira meghangszerelték. Drága barátok, szakemberek terelnek erre az útra.”

Az új dala óriási sikert aratott.

„Ez az öröm, hogy az új dalom ilyen nagy helyet kapott az emberek szívében és nagy visszhangja volt, ez határtalan öröm. Kortól és nemtől függetlenül küldözgetik egymásnak, mert a dal kommunikál valami olyat, ami mindenkinek fontos. Azt mondják, hogy helyettük írtam meg. Olyan a visszhang, hogy feldobja az emberek napját és ezért küldik tovább a barátoknak, ismerősöknek. Ez most mindent elsöpör. Ez olyan nagy ajándék, hogy nem is tudom összegezni. Jönnek a felkérések sorban, azzal a feltétellel, hogy az új dalomat, a Hogyha szeretsz-et tessék elénekelni velünk, élőben. Ezek folyamatosan érkeznek és nagyon boldog vagyok, hogy készülhetek, mehetek átölelhetem a közönséget igazán, élőben.”